Skip to content
Back to announcement

20250214_RAAM_Tanggapan atas Permintaan Penjelasan Bursa_31862509_lamp1.pdf

Other Text extracted RAAM

Source file signed link, expires in 15 minutes

This browser can't display the PDF inline. Open it in a new tab.

Extracted text 6

Page 1 OCR 0.928
MOD

MULTIVISION PLUS

No. : 06-CORSEC/MVP/II/2025 Jakarta, 14 Februari 2025

Kepada Yth.

Direksi PT Bursa Efek Indonesia

Indonesia Stock Exchange Building, 1 st Tower
Jl. Jend Sudirman Kav 52-53

Jakarta 12190

U.p. Yth. Direktur Penilaian Perusahaan

Perihal: Penjelasan atas Volatilitas Transaksi Efek PT Tripar Multivision Plus Tbk. (“"Perseroan"!
Dengan hormat,

Sehubungan dengan permintaan penjelasan oleh Bursa Efek Indonesia (BEI) melalui surat nomor
S-01601/BEI.PP1/02-2025 Tanggal 12 Februari 2025 perihal Permintaan Penjelasan atas Volatilitas
Transaksi Efek, kami sampaikan penjelasan sebagai berikut:

1. Apakah Perseroan mengetahui adanya informasi atau fakta material yang dapat mempengaruhi nilai
efek perusahaan atau keputusan investasi pemodal sebagaimana diatur dalam Peraturan Otoritas
Jasa Keuangan (POJK) Nomor 31/POJK.04/2015 Tentang Keterbukaan Informasi Atau Fakta Material
Oleh Emiten Atau Perusahaan Publik?

Jawaban:

Perseroan tidak mengetahui adanya informasi atau fakta material yang dapat mempengaruhi nilai
efek perusahaan atau keputusan investasi pemodal sebagaimana diatur dalam POJK Nomor
31/POJK.04/2015 yang belum diinformasikan kepada publik.

2. Apakah Perseroan mengetahui adanya informasi atau fakta material yang dapat mempengaruhi nilai
efek perusahaan atau keputusan investasi pemodal sebagaimana diatur dalam Peraturan Nomor
I-E: Kewajiban Penyampaian Informasi ketentuan butir point III.2.1 . dan IV.2.1. Lampiran Keputusan
Direksi BEI Kep-00015/BEI/01-2021?

Jawaban:

Perseroan tidak mengetahui adanya informasi atau fakta material yang dapat mempengaruhi nilai
efek perusahaan atau keputusan investasi pemodal sebagaimana diatur dalam Peraturan Nomor
I-E: Kewajiban Penyampaian Informasi ketentuan butir point III.2.1 . dan IV.2.1. Lampiran Keputusan
Direksi BEI Kep-00015/BEI/01-2021.

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 “ (#62-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl. Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan @& (462-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980 - Indonesia B www.mvpworld.com

Page 2 OCR 0.939
MOD

MULTIVISION PLUS

3. Informasi/fakta/kejadian penting lainnya yang material dan dapat mempengaruhi harga efek Perseroan
serta kelangsungan hidup Perseroan yang belum diungkapkan kepada public.

Jawaban:

Perseroan tidak memiliki informasi/fakta/kejadian penting lainnya yang material dan dapat
mempengaruhi harga efek Perseroan serta kelangsungan hidup Perseroan yang belum diungkapkan
kepada publik.

4. Apakah Perseroan mengetahui adanya aktivitas dari pemegang saham tertentu sebagaimana diatur
dalam POJK Nomor II/POJK.04/2017 Tentang Laporan Kepemilikan atau Setiap Perubahan Kepemilikan
Saham Perusahaan Terbuka.

Jawaban:

Sampai dengan jawaban ini disampaikan, Perseroan tidak mengetahui adanya aktivitas dari pemegang
saham tertentu sebagaimana diatur dalam POJK Nomor II/POJK.04/2017 Tentang Laporan Kepemilikan
atau Setiap Perubahan Kepemilikan Saham Perusahaan Terbuka.

5. Apakah Perseroan memiliki rencana untuk melakukan tindakan korporasi dalam waktu dekat, termasuk
rencana korporasi yang akan berakibat terhadap pencatatan saham Perseroan di Bursa (paling tidak
dalam 3 bulan mendatang)?

Jawaban:
Sampai dengan jawaban ini disampaikan, tidak memiliki rencana untuk melakukan tindakan korporasi
dalam waktu dekat, termasuk rencana korporasi yang akan berakibat terhadap pencatatan saham
Perseroan di Bursa (paling tidak dalam 3 bulan mendatang).

6. Rencana pemegang saham utama terkait dengan kepemilikan sahamnya di Perseroan. Dalam hal ini,
mohon kiranya Corporate Secretary menanyakan terlebih dahulu kepada pemegang saham utama dalam
menjawab konfirmasi tersebut.

Jawaban:

Berdasarkan konfirmasi dari pihak pengendali dan/atau pemegang saham utama Perseroan, hingga surat
jawaban ini disampaikan, tidak terdapat rencana pengendali dan/atau pemegang saham utama terkait
dengan kepemilikan sahamnya di Perseroan yang akan mempengaruhi kepemilikan sahamnya dalam
Perseroan. Setiap adanya perubahan kepemilikan saham akan dilaporkan sesuai ketentuan POJK yang
berlaku.

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 “6 (#62-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl.Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan & (62-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980 - Indonesia 2 www.mypworid.com

Page 3 OCR 0.876
MULTIVISION PLUS

Demikian kami sampaikan, atas perhatiannya kami ucapkan terima kasih.

Hormat kami,
PT Tripar Multivision Plus Tbk

Vikas Chand Sharma
Direktur

Tembusan Yth.:
Kepala Eksekutif Pengawas Pasar Modal, Keuangan Derivatif dan Bursa Karbon Otoritas Jasa Keuangan

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 “ (#62-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl. Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan @& (#62-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980-Indonesia — D www.mvpworld.com

Page 4 OCR 0.909
English Version

MULTIVISION PLUS

No. : 06-CORSEC/MVP/II/2025 Jakarta, 14 February 2025

To:

Director PT Bursa Efek Indonesia

Indonesia Stock Exchange Building, 1 st Tower
Jl. Jend Sudirman Kav 52-53

Jakarta 12190

U.p. Director of Company Assessment

Subject : Explanation Regarding the Volatility of Securities Transactions of PT Tripar Multivision Plus Tbk.
(“Company”)

With respect,

In connection with the reguest for clarification from the Indonesia Stock Exchange (IDX) through letter
number S-01601/BEI.PP1/02-2025 dated February 12, 2025, regarding the Reguest for Explanation on the
Volatility of Securities Transactions, we hereby provide the following explanation:

1. Does the Company have any knowledge of material information or facts that may affect the value of the
Company's securities or investors' investment decisions as regulated in the Financial Services Authority
Regulation (POJK) Number 31/POJK.04/2015 concerning Disclosure of Information or Material Facts by
Issuers or Public Companies?

Answer:
The Company is not aware of any material information or facts that may affect the value of the Company's

securities or investors' investment decisions as regulated in POJK Number 31/POJK.04/2015 that have
not been disclosed to the public.

2. Does the Company have any knowledge of material information or facts that may affect the value of the
Company's securities or investors' investment decisions as regulated in Regulation Number IE: Obligation
to Submit Information, provisions in point III.2.1 and IV.2.1 of the Appendix to the IDX Board of Directors
Decree Kep-00015/BEI/01-2021?

Answer:

The Company is not aware of any material information or facts that may affect the value of the Company's
securities or investors' investment decisions as regulated in Regulation Number IE: Obligation to Submit
Information, provisions in point IIl.2.1 and IV.2.1 of the Appendix to the IDX Board of Directors Decree Kep-
00015/BE1/01-2021.

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 £ (462-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl. Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan & (62-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980-Indonesia — D3 www.mvpworid.com

Page 5 OCR 0.927
English Version

&

MULTIVISION PLUS

3. Other important material information, facts, or events that may affect the Company's securities price and
business continuity that have not been disclosed to the public.

Answer:
The Company does not have any other important material information, facts, or events that may affect
the Company's securities price and business continuity that have not been disclosed to the public

4. Does the Company have any knowledge of activities by certain shareholders as regulated in POJK Number
11/POJK.04/2017 concerning the Report on Share Ownership or Any Changes in Share Ownership of a
Public Company

Answer:

As of the submission of this response, the Company is not aware of any activities by certain shareholders
as regulated in POJK Number 11/POJK.04/2017 concerning the Report on Share Ownership or Any
Changes in Share Ownership of a Public Company

5. Does the Company have any plans to undertake corporate actions in the near future, including corporate
plans that will affect the listing of the Company's shares on the Exchange (at least within the next three
months)?

Answer:

As of the submission of this response, the Company has no plans to undertake any corporate actions in
the near future, including corporate plans that will affect the listing of the Company's shares on the
Exchange (at least within the next three months)

6. Plans of the major shareholder regarding their share ownership in the Company. In this regard, we kindly
reguest the Corporate Secretary to first consult with the major shareholder before responding to this
confirmation.

Answer:

Based on confirmation from the controlling party and/or major shareholder of the Company, as of the
submission of this response, there are no plans by the controlling party and/or major shareholder
regarding their share ownership in the Company that would affect their ownership in the Company. Any
changes in share ownership will be reported in accordance with the applicable POJK regulations

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 4 (t62-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl. Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan @ (62-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980 - Indonesia 2 www.mypworld.com

Page 6 OCR 0.869
“MOD

MULTIVISION PLUS

We hereby submit this response. We appreciate your attention and thank you.

Sincerely,
PT Tripar Multivision Plus Tbk

&

Vikas Chand Sharma
Direktur

CC:
Chief Executive of Capital Market, Derivatives, and Carbon Exchange Supervision Financial Services Authority
(Otoritas Jasa Keuangan)

PT. Tripar Multivision Plus Tbk

Multivision Tower, Floor 21-23 1 (#62-21) 2938 0700 (Hunting)
Jl. Kuningan Mulia Lot 98, Kuningan @ (62-21) 2938 0029

Jakarta Selatan 12980 - Indonesia G www.mvpworld.com

File

File Open PDF
Source IDX
Size1.04 MB
Published14 Feb 2025
Pages6
Characters9,656
Text sourceOCR
OCR confidence0.908

Names mentioned 7 people and organisations named in the text · linked when the evidence is strong

linked org Tripar Multivision Plus Tbk. p.1 ×29
linked person Vikas Chand Sharma · Direktur p.3 ×3
possible org PT Bursa Efek Indonesia p.1 ×3
possible org Otoritas Jasa Keuangan p.1 ×3
unresolved org PT Bursa Efek Indonesia Indonesia Stock Exchange Building p.1 ×2
unresolved org Indonesia Stock Exchange p.1 ×3
unresolved org Financial Services Authority p.4 ×2

Extraction attempts how the parser did, and what it refused

Nothing structured was extracted from this document — the attempts below say why.

No extraction attempted yet.

↑↓ select ↵ open ⇧↵ see every result